Pålitliga och kraftfulla inombordare i Bromma

Tjänster

Båtmotorer

Vi erbjuder ett brett utbud av olika typer av båtmotorer från HYUNDAI SEASALL, Solé och Lombardini, både nya och begagnade. Alla våra produkter är testade och håller högsta kvalitet. Tillbehör och motorer är utvalda för deras hållbarhet och prestanda.

Att du som kund blir nöjd med ditt köp är vår högsta prioritet när vi säljer någon av våra produkter.

Service & reparationer

Våra kunniga och erfarna tekniker erbjuder snabb och effektiv service av hög kvalitet till ett lågt pris. Våra professionella mekaniker ser genom djupare analyser till, att inte bara laga din motor, utan förbättra den så att den fungerar optimalt.

Vi ser till att du snart är ute på vattnet igen, och ser också till att hålla dig där längre.

Tillbehör

Vi kan erbjuda ett brett utbud av tillbehör för dig och din båt, som vi själva monterar. Ta gärna hjälp av vår kunniga personal för att få reda på vad som passar bäst för just dina behov.

Kom till Bromma Marinservice när du behöver nya eller begagnade drevmotorer eller inombordare i Bromma

Bromma Marinservice erbjuder ett brett utbud av tjänster och produkter för din båt. När du behöver en ny inombordare i Bromma är det hit du ska vända dig. Förutom försäljning av nya och begagnade båtmotorer kan vi även erbjuda snabb och effektiv service, samt försäljning av olika typer av tillbehör till din båt. Kontakta oss för att få reda på mer.

01

Kunskap

Pålitlig service och kunskap

02

Kvalitet

Högsta kvalitet för dig som kund

03

Prisvärde

God valuta för dina pengar