Högkvalitativ service av din
Volvo Pentamotor i Bromma

Bromma Marinservice erbjuder högkvalitativ service av båtmotor i Bromma

När du behöver service på din Volvo Pentamotor i Bromma kan vi på Bromma Marinservice hjälpa dig varje steg på vägen. Vi är ett team av kunniga tekniker och båtexperter som brinner för att leverera bästa möjliga service.

Med kunskap och erfarenhet kan vi hjälpa dig att hitta rätt produkt och tjänst för just ditt behov. Kontakta oss för att få reda på mer.

Kontakt

Erfarenhet

Våra tekniker och mekaniker har lång erfarenhet inom branschen. Under den här tiden har vi byggt upp en stor kunskapsbas som vi tar med oss in i varje nytt servicearbete. Vi kan dessutom erbjuda dig assistans när du funderar över vad som är bäst för just din situation. Gör dig själv en tjänst och utnyttja möjligheten till värdefull kunskap och insatt service från yrkesproffs.

Service

Vi vet hur viktigt det är att få tillbaka sin båt så snart som möjligt. Därför ser vi till att alltid erbjuda snabb och effektiv service för din båtmotor, allt utan att någonsin tumma på kvaliteten i vårt arbete. Vi tror på att erbjuda god service genom effektivt arbete och ett trevligt kundmottagande. Hos oss är alla välkomna, oavsett om det är för att köpa nya produkter eller laga de som inte fungerar som de ska.

Miljö

Ett tydligt miljötänkande genomsyrar verksamheten och vi arbetar hårt för att bidra till en hållbar utveckling. Framförallt består arbetet i att alltid se till att ha miljövänliga motorer tillgängliga, och att se till att de fungerar optimalt, för att minska effekten på miljön. Dessutom utbildar vi vår personal i miljömedvetenhet, hanterar spillavfall på ett godkänt sätt, och försöker att minimera alla transporter som inkluderas i vårt arbete.

Hur kan vi hjäpa dig?